Framantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam intr-o parte 2 dkg praf
Framantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam intr-o parte 2 dkg praf de cacao. Umplutura: batem spuma margarina. Fierbem crema din lapte, faina si zaharul pudra si o racim. Turnam jumatate din crema pe foaia maro. Punem peste piscoturile inmuiate in rom. Presaram cu visine si turnam restul cremei deasupra, acoperim cu foaia galbena si glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios