Prajitura cu prune si migdale

Se amesteca toate ingredientele cu robotul pina avem un aluat fin pe care apoi il turnam in tava pregatita cu hartie de copt. Se pun apoi prunele juma

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 125g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml suc mere
  • neacidulat
  • 140g faina + 1 plic praf de copt
  • 100g nuci sau migdale tocate
  • prune fara samburi (300g)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele cu robotul pina avem un aluat fin pe care apoi il turnam in tava pregatita cu hartie de copt. Se pun apoi prunele jumatati peste aluat. Se coace 35 min la 185 grade.
Se taie rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Mâncare de ardei copți cu carne de porc - Rețeta simplă și savuroasă

Astăzi Andra Mihail ne aduce o rețetă delicioasă de mâncare de ardei copți cu carne de porc. Ușor de preparat,...

Mâncare de ardei copți cu carne de porc - Rețeta simplă și savuroasă
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide