Blat: se amesteca galbenusurile cu apa, zahar, faina si amoniac. Se pun albusurile batute spuma tare cate o lingura, maxim doua, amestecand in cerc us
Blat: se amesteca galbenusurile cu apa, zahar, faina si amoniac. Se pun albusurile batute spuma tare cate o lingura, maxim doua, amestecand in cerc usor, nu se amesteca repede si de sus in jos deoarece albusul batut poate sa cada. Apoi se adauga nuca amestecand cu grija.
Crema: se fierbe laptele si grisul, dupa ce se racesc se adauga un pachet de unt care in prealabil a fost frecat cu zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza.
Blatul se taie in trei cat este cald, deoarece contine amoniac si prin racire se intareste. Dupa ce s-a racit se stropeste cu sirop si se umple cu crema.
Glazura: apa + zaharul se fierb 10 minute se adauga cacao si unt si se mai fierb inca 5 -10 minute si se toarna fierbinte peste prajitura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post