Pentru aluat, se bat albusurile spuma cu zaharul, pana se topeste tot zaharul si se intareste spuma. Se adauga faina, nuca si samburii macinati, se a
Pentru aluat, se bat albusurile spuma cu zaharul, pana se topeste tot zaharul si se intareste spuma. Se adauga faina, nuca si samburii macinati, se amesteca usor, de jos in sus. Se imparte in trei si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc foile pe rand, in cuptorul incins, aproximativ 20 minute pentru fiecare.
Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga laptele si se pun pe la fiert in bain-marie. Se bat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema legata. Se amesteca cu gemul de caise si se lasa sa se raceasca. Se adauga untul frecat spuma.
Se monteaza prajitura si se glaseaza cu ciocolata. Se pastreaza la rece 3-4 ore, apoi se taie bucati, gen napolitana.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post