Se amesteca ingredientele pentru primul blat pana obtinem un aluat fraged si omogen. Il punem la frigider pentru 30 de minute, apoi intindem o foaie i
Se amesteca ingredientele pentru primul blat pana obtinem un aluat fraged si omogen. Il punem la frigider pentru 30 de minute, apoi intindem o foaie in tava unsa si tapetata si coaceti-l la foc potrivit.
Si pentru al doilea aluat amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat potrivit. Coaceti blatul al doilea intr-o tava egala ca marime cu prima.
Ungeti primul blat cu un amestec obtinut din gem si nuci. Deasupra puneti al doilea blat. Peste acesta intindeti glazura pe care o obtineti asa: se bat albusurile spuma cu zaharul si adaugam la sfarsit nucile macinate.
Punem la cuptor pentru 10-15 minute, pana se intareste putinsi se coloreaza in galbui.
Taiem prajitura abia dupa ce s-a racit
E perfect langa o cana cu lapte sau servit dimineata langa cafeluta preferata! Ca la bucatarasi acasa
Chec cu nuci si stafide