Amestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut spuma. Coacem la foc mediu int
Amestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut spuma. Coacem la foc mediu intr-o tava unsa si presarata cu faina. Crema: amestecam bine untul cu zaharul praf, vanilia, zaharul, cafeaua si galbenusul. Ungem cu crema obtinuta piscotul. Razuim deasupra ciocolata si presaram stafidele inmuiate in rom.
Alte retete dulciuri recomandate:
Prajitura cu capsuni
Placinta cu mere
Prajitura cu caise
tort diplomat
Tiramisu
Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui