Prajitura cu nuca si miere

Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 1 ou
  • 200 gr. zahar
  • 150 gr.lapte
  • 280 gr. faina
  • 3 linguri miere
  • 1 praf de copt
  • mirodenii
  • Crema: 200 gr. zahar
  • 10 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet unt(margarina)
  • 300 gr. nuca macinata

Mod de preparare

Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fierbinte.

Crema: Se face un sos din ingredientele de mai sus in care se introduc pe rind bucatile taiate, iar apoi se tavalesc prin nuca.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu carne tocata si legume

aluaturi de casa

Tarta cu carne tocata si legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide