Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua baterea, adaugandu-se pe rand galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si miezul de
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua baterea, adaugandu-se pe rand galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si miezul de nuca. Se asaza staniol sau hartie pentru copt intr-o tava de circa 20/35 cm, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit aproximativ 25 minute.
Pentru crema, se pune smantana intr-un vas pe foc pana da in primul clocot, apoi se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva. Se ia vasul de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cand este doar putin calduta, se bate cu telul pana se omogenizeaza si devine cremoasa. Se adauga miezul de nuca prajit, se intinde un strat de crema peste blat si apoi se rade ciocolata alba sau nuca de cocos.
Se tine la frigider si se portioneaza cu un cutit inmuiat in apa calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post