Untul se freaca impreuna cu 250 gr zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Separat, se unge o tava cu
Untul se freaca impreuna cu 250 gr zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Separat, se unge o tava cu unt si se intinde aluatul pe tava. Se coace la cuptor, la foc potrivit. intre timp se bat tare albusurile, cu 250 gr zahar, se adauga cacaua si nuca maruntita. Se scoate tava din cuptor si se toarna deasupra aluatului albusul. Se introduce din nou tava la cuptor si se lasa sa se coaca la foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Prajituri simple
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos