Prajitura cu nuca, fara unt

Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia pana ce creste si se albeste. Apoi se adauga treptat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 150 gr faina
  • 150 gr nuca
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia pana ce creste si se albeste. Apoi se adauga treptat faina si nuca taiata. Se amesteca totul si se incoporeaza albusurile batute spuma tare. Se unge o tava cu unt si se toarna in ea compozitia Se introduce apoi in cuptorul cald si se lasa la copt.


Cand se serveste se taie in patrate mari.

Alte retete:

Budinca de mere cu gris Aluat pentru clatite Prajitura cu visine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide