Pentru prajitura cu nuca de cocos si crema de oua va trebuie, margarina, zahar, praf de copt, smantana.
Pentru prajitura cu nuca de cocos si crema de ou se face un aluat obisnuit, apoi se fac doua foi. Se intinde o foaie peste care se pune compozitia in tava, tapetata cu faina, la copt, dupa care se adauga o crema facuta din sase albusuri si unul ramas de la foaie, care se bat spuma cu 250 g zahar si se adauga 200 g nuca de cocos. Se aseaza cea de-a doua foaie deasupra si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit, apoi se adauga deasupra o crema facuta astfel: se bat pe aburi sase galbenusuri cu sase linguri de zahar, iar dupa ce s-a racit, se adauga 200 g unt frecat spuma. Se unge prajitura deasupra cu crema de ou, apoi se glazureaza cu glazura de ciocolata calduta.
Prajitura cu nuca de cocos si crema de ou se taie dupa 3-4 ore si se serveste.
Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...
Drob de pui (reteta video)