Prajitura cu nectarine si prune

Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit. Dupa ce creste se pun nectarinel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 600 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 1 pachet drojdie uscata
  • 50 g unt topit
  • 1 ou
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • Pentru umplutura:
  • prune
  • nectarine
  • zahar vanilat
  • Pentru deasupra:
  • 100 g unt
  • 200 g faina
  • 100 g zahar

Mod de preparare

Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit.

Dupa ce creste se pun nectarinele, prunele sau ce alte fructe doriti dumneavoastra, se presara zahar vanilat si amestecul de unt, zahar si faina. Se coace 25 min la 200 grade.


Se taie felii si se pudreaza cu zahar vanilat.

Alte retete de prajituri recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de curcan

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

Supa de curcan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide