Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Fr
Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Framantam bie, incorporam incet faina, sa nu se formeze cocoloase, la sfarsit adaugam nuca. Turnam aluatul intr-o tava unsa si coacem la foc mediu pana creste, apoi la foc mic pana devine auriu.
Alte prajituri recoamdate
Prajitura mereCornulete
Astăzi Andra Mihail ne aduce o rețetă delicioasă de mâncare de ardei copți cu carne de porc. Ușor de preparat,...
Mâncare de ardei copți cu carne de porc - Rețeta simplă și savuroasăDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata