Toate se pun pe aburi si se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se amesteca cu faina , nu foarte multa, din care se fac 4 foi, care se coc pe dosul
Toate se pun pe aburi si se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se amesteca cu faina , nu foarte multa, din care se fac 4 foi, care se coc pe dosul tavii ( un sfat pe dosul tavii este bine sa puneti o folie pentru prajituri, care este unsa cu un pic de ulei).
Crema: 500 gr. lapte, care se pune la fiert, iar cand fierbe se amesteca cu 4 linguri de gris si 3 pliculete de zahar vanilat, apoi se pune la racit. Se adauga 1 pachet de unt sau margarina, care este frecat spuma. Prima data se aseaza foaia pe care se pune jumatate din crema, iar pe alta foaie se pune un strat de gem de caise sau visine, peste cealalata foaie si peste crema, iar apoi se adauga cea din urma foaie. Pofta buna!
Pentru ornament se presara deasupra cocos. Se lasa la racit, iar apoi se serveste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post