Framantam o bucata de untura sau margarina cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si la
Framantam o bucata de untura sau margarina cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si lasam sa se odihneasca 1-2 ore, apoi formam pogaci. Daca aluatul este lipicios, nu adaugam faina ci il lasam pana a doua zi sa se intareasca. Dupa coacere se poate servi ca atare sau putem fierbe, la baie de abur, 4 albusuri cu 1 lingura de otet si zahar pudra pana obtinem o crema groasa si sa glazuram prajiturile.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Placinta cu mere
Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui