Prajitura cu mere si cafea

Se combina in vasul de mixer faina, zaharul, espresso simpraful de copt pana cand acesta devin o pasta omogena. Se ia tava in forma de blat de tort, s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cescuta espresso
  • 5 linguri faina alba
  • 250 gr chimen
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 250 gr zahar (de preferat brun)
  • 1 cana cubulete de mere decojite
  • 250 gr stafide
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se combina in vasul de mixer faina, zaharul, espresso simpraful de copt pana cand acesta devin o pasta omogena. Se ia tava in forma de blat de tort, se unge cu unt sau margarina si se torna compozitia. Apoi se adauga merele si stafidele, iar, la sfarsit, se presara chimenul. Se lasa la cuptor timp de 25 de minute, dupa care se lasa doua ore la racit.
Se orneaza cu cirese confiate.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors