Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa. Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frec
Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa.
Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frecati zaharul cu ouale si zaharul vanilat, faina si le caldut adaugat treptat.
Fierbeti amestecul la bain-marie, pana cand se ingroasa. Luati vasul de pe foc si lasati la racit. Curatati merele, taiati-lein cubulete si fierbeti-le 10 minute in apa cu zaharul si scortisoara.
Scurgeti-le apoi de apa si puneti-le in rece.
Intindeti din aluat o foaie cu care tapetati o tava unsa cu ulei.
Trebuie acoperite si marginile tavii. Turnati peste foaie, nivelati-o si puneti prajitura la cuptor, la foc potrivit.
Taiati-o dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
Alte retete culinare de prajituri gasiti aici:
Prajitura cu brinza,
Reteta prajitura,
Prajitura cu piersici,
Tiramisu original,
Prajitura nuca,
Prajituri de casa,
Tarta cu mere,
Prajitura cu crema de ciocolata,
Negresa prajitura,
Retete pentru crema de prajituri: crema prajituri
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post