Prajitura cu mere

Se freaca zaharul cu oul, se adauga celelalte ingrediente, pana se face o coca care se poate modela ca o plastilina. Se taie in doua parti egale. Se i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 1 ou
  • faina
  • praf de copt stins in otet; 7 mere mici
  • scotisoara + 3 linguri zahar

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu oul, se adauga celelalte ingrediente, pana se face o coca care se poate modela ca o plastilina. Se taie in doua parti egale. Se intind doua foi; intre ele se pun mere date pe razatoare si calite in ulei cu zahar si scortisoara. Se coace la cuptor; se incearca cu scobitoarea.
Se taie bucati patrate, pe care se pune inghetata sau frisca.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Orez rosu cu ciuperci shimeji

Astazi va prezint o a doua reteta simpla, care poate fi consumata si in perioada postului. "Gătesc cu noile...

Orez rosu cu ciuperci shimeji
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide