Galbenusurile se fraca cu un pahar de zahar, se adauga apoi untul si se freaca din nou, dupa care se adauga si faina. Se unge o tava cu unt si se toa
Galbenusurile se fraca cu un pahar de zahar, se adauga apoi untul si se freaca din nou, dupa care se adauga si faina. Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia, iar apoi se introduce in cuptorul cald, la copt. Se rad intre timp, merele pe razatoare, se sorc si se pun peste aluatul aproape copt. Se bat albusurile si se toarna peste mere, dupa care se lasa prajitura in cuptor, inca 20 de minute, pana se usuca albusul.
Prajitura se serveste cu zahar pudra deasupra.
Alte retete:
Tort de mere si frisca
Prajitura cu visine
Chec pufos
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos