Preincalzeste cuptorul la 180 grade. Decojeste si taie felii subtiri merele, dupa care aseaza-le intr-un vas termorezistent. Amesteca sucul de mere cu
Preincalzeste cuptorul la 180 grade. Decojeste si taie felii subtiri merele, dupa care aseaza-le intr-un vas termorezistent. Amesteca sucul de mere cu scortisoara si toarna-l peste mere. Amesteca faina, untul, mierea si coaja de lamaie. Pune compozitia peste mere si prajeste-o timp de 45-50 minute, pana se rumeneste.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Ma gandesc ca nu este asa de greu sa pregatiti ceva bun si aspectuos copiilor,...
Budinca bicoloraIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala