Se pune pe foc laptele si in el zaharul si zaharul vanilat, cand da in clocot atunci se adauga toata faina de malai si se amesteca repede ca sa nu se
Se pune pe foc laptele si in el zaharul si zaharul vanilat, cand da in clocot atunci se adauga toata faina de malai si se amesteca repede ca sa nu se faca cocoloase.
Dupa ce s-a fiert malaiul se lasa la racit. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si albusurile batute spuma.
Se toarna mamaliguta intr-o forma unsa cu unt si se lasa la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Se serveste cu felii de ananas si chiar cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete culinare de prajituri gasiti aici:
Tort cu mere si crema de zahar ars,
Tarta cu mere
Prajitura cu mere
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios