Se amesteca ingredientele necesare blatului si se pun la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca macul macinat, zaharul, coaja
Se amesteca ingredientele necesare blatului si se pun la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca macul macinat, zaharul, coaja de lamaie si stafidele. Coca se imparte in 3. Se pune o foaie pe fundul unei tavi, se unge cu gem de prune. Peste acest strat se pune umplutura, dupa care urmeaza foaie, gem, umplutura, foaie. Suprafata se unge cu frisca sau oua si se baga la cuptorul incins.
Dupa ce s-a copt, se glazureaza cu ciocolata.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu prune
Chec pufos
Tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post