Prajitura cu mac

Se amesteca toate ingredientele si se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina (tava 28x40cm); se coace aprox. 20 minute, functie de cupt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani lapte
  • 1 ou
  • 100 gr mac nemacinat
  • 1 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat; (cana de 250 ml)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina (tava 28x40cm); se coace aprox. 20 minute, functie de cuptor, in cuptor preincalzit, la foc mediu.
Se taie patrate si se pudreaza cu zahar vanilat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce