BLAT Se amesteca un ou, un praf de copt, un zahar vanilat, 3 linguri cu zahar si faina cît inghite (coca se intinde cu mina, iar praful de copt se a
BLAT
Se amesteca un ou, un praf de copt, un zahar vanilat, 3 linguri cu zahar si faina cît inghite (coca se intinde cu mina, iar praful de copt se amesteca cu faina). Coca se pune in tava unsa si tapetata si se baga la cuptor. Se tine la cuptor pana prinde putina culoare, apoi se scoate si se pune crema.
CREMA
Se amesteca 6 galbenusuri si 1 cana de zahar, cu zeama si coaja de la 4 lamii, 3-4 linguri cu faina si o cana cu apa si se pun pe foc pina se ingroasa. Se toarna peste blat, iar peste crema se pun cele 6 albusuri batute spuma cu 1,5 cani cu zahar si praful de budinca. Se baga la cuptor la foc tare pina creste bezeaua, apoi la foc mic 45 min.
Am pregatit doi cozonaci foarte buni, avand ca inspiratie reteta Jamilei, numai ca eu i-am umplut cu rahat si i-am rulat....
Desert cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.