Prajitura cu lamaie Mozart

Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g margarina
  • 350 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 6 oua
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 350 g faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • pt glazura alba 200 g zahar pudra si sucul de la o lamaie
  • ciocolata

Mod de preparare

Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste prajitura.

Se topeste ciocolata, se ia putin in sprit iar restul se pune pe o hartie de copt iar cand se raceste se taie dreptunghiuri de ciocolata mici.

Cu ciocolata din sprit se trag linii drepte peste glazura alba iar apoi se adauga dreptunghiurile astfel incat sa ne iasa un pian

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala