• mai intai hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece• puneti in vasul blenderului Oster Delighter urmatoarele ingrediente:
• mai intai hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece
• puneti in vasul blenderului Oster Delighter urmatoarele ingrediente: iaurtul grecesc, branza de vaci, smantana pentru frisca, jumatate din capsuni, zaharul pudra si vanilia
• mixati pana cand obtineti o crema fina
• topiti gelatina la bain-marie si adaugati-o in crema, omogenizand apoi cu o spatula
• tapetati cu folie alimentara o forma de chec
• taiati sau rupeti piscoturile astfel incat sa fie de aceeasi inaltime cu tava de chec
• inmuiati piscoturile in suc de portocale si asezati-le vertical in tava, acoperind astfel peretii tavii
• taiati cuburi restul de capsuni si asezati-le in tava, la baza
• turnati crema in tava, avand grija sa nu cada piscoturile
• acoperiti tava cu folie alimentara si lasati la rece cel putin 2 ore
• scoateti apoi folia si rasturnati prajitura pe un platou.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post