Prajitura cu iaurt

Se amesteca iaurtul cu zaharul si galbenusele, se adauga stafidele si albusele batute spuma. Foile de placinta se impart in doua si se pun una cate un

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet foi de placinta
  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 1 kg iaurt
  • 100 gr. stafide

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu zaharul si galbenusele, se adauga stafidele si albusele batute spuma. Foile de placinta se impart in doua si se pun una cate una in tava unsa cu unt. La jumatatea foilor se pune compozitia si apoi restul de foi. Se unge cu ou batut si se pune in cuptorul incins 30 min.
Se serveste rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca

O alternativa la salata de vinete

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide