Se bat ouale, zaharul, iaurtul, esenta de rom, stafidele, branza. Separat se topeste margarina. Se tapiteaza cu margarina topita tava, iar apoi fiecar
Se bat ouale, zaharul, iaurtul, esenta de rom, stafidele, branza. Separat se topeste margarina. Se tapiteaza cu margarina topita tava, iar apoi fiecare foaie de placinta. Se pun 5-6 foi, apoi jumatate din compozitie, apoi din nou alte foi, apoi restul de compozitie, iar deasupara foile ranase unse tot cu margarina topita si se da la cuptor.
Am pregatit doi cozonaci foarte buni, avand ca inspiratie reteta Jamilei, numai ca eu i-am umplut cu rahat si i-am rulat....
Desert cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.