Se amesteca ouale cu 3 cesti zahar, faina, 3 cesti iaurt, praf de copt, esenta de lamaie. Pregatim o tava tapetata cu unt si faina. Turnam compozitia
Se amesteca ouale cu 3 cesti zahar, faina, 3 cesti iaurt, praf de copt, esenta de lamaie. Pregatim o tava tapetata cu unt si faina. Turnam compozitia in tava. Pana sa o introducem la cuptor (cuptorul sa fie incalzit de dinainte) adaugam deasupra prajiturii ceasca de zahar si nuca de cocos. Se introduce la cuptor. Cand vedem ca s-a intepenit si s-a rumenit putin, adaugam ceasca de iaurt cu margarina. O introducem la cuptor si o mai lasam pana ce capata o culoare rumenie.
Se va lasa sa se raceasca putin, apoi se taie in forma de romb si se poate manca cu pofta!
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post