Prajitura cu iaurt

Se bat ouale intregi, apoi se adauga zaharul si se bat bine. Se adauga iaurtul in care s-a dizolvat praful de copt, apoi uleiul si se bate. Ultima se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. iaurt
  • 250 gr. zahar
  • 4 oua
  • 125 gr. ulei
  • 400 gr. faina
  • 1 plic praf de copt
  • zahar vanilat
  • esenta rom
  • stafide
  • susan

Mod de preparare

Se bat ouale intregi, apoi se adauga zaharul si se bat bine. Se adauga iaurtul in care s-a dizolvat praful de copt, apoi uleiul si se bate. Ultima se adauga faina, cu zaharul vanilat si romul, cat sa iasa un aluat mai gros ca cel de clatite. Se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si deasupra se pune susanul sau stafidele, bucatele de rahat sau de fructe si se da la cuptor 45 de minute.
Se taie patratele mici si se serveste cu inghetata, sirop de ciocolata, glazura de ciocolata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de soia cu ciuperci

Reteta e dintr-o Carticica Practica cu preparate de post.

Drob de soia cu ciuperci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide