Prajitura cu gris

Pentru prajitura cu gris se bat spuma ouale cu zahar, se adauga ciocolata rasa, apoi grisul si mirodeniile.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciocolata sau 100 g cacao
  • 1 pahar de gris
  • 1 pahar de zahar
  • 4 oua
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Pentru prajitura cu gris se bat spuma ouale cu zahar, se adauga ciocolata rasa, apoi grisul si mirodeniile. Punem la copt in tava tapetata cu unt si faina. Dupa ce s-a copt, turnam lapte indulcit cat este nevoie.


Glazura pentru prajitura cu gris se face batand patru albusuri cu un pahar de zahar, adaugand gem si servind la masa.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui (reteta video)

Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...

Drob de pui (reteta video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide