Pentru a obtine o compozitie foarte tare amesteci nucile date prin masina cu zaharul, zaharul vanilat si 11/2 albus. Intinzi pe planseta o foaie drept
Pentru a obtine o compozitie foarte tare amesteci nucile date prin masina cu zaharul, zaharul vanilat si 11/2 albus.
Intinzi pe planseta o foaie dreptunghiulara, groasa de 1-1,5 cm.
Pentru glazura, bati un albus cu zaharul pudra pana se formeaza o spuma foarte tare, la care adaugi zaharul vanilat si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Pui aceasta glazura peste foaie si intinzi omogen cu un cutit pe toata suprafata.
Tai apoi foaia in triunghiuri lungi de 6 cm si late de 1-1,5 cm, pe care le asezi cu ajutorul unui cutit, pe o tava unsa cu un strat foarte subtire de unt.
Se baga tava in cuptor, la foc slab si se tine 15-20 de minute, pana cand glazura se intareste, fara insa sa se ingalbeneasca.
Scoti din cuptor si lasi sa se raceasca, dupa care scoti din tava.
Alte retete de prajituri
Tarta cu fructe
Prajituri din foi cu miere
Prajitura cu crema de ciocolata
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post