Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date
Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date prin faina (in acest caz putem renunta la condimente). Timpul de coacere este aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie cubulete mai mici sau mai mari, in functie de preferinte. Se poate depozita zile intregi acoperita cu o folie de aluminiu.
Recomandari:
1. Pentru prepararea acestei prajituri ideal este laptele batut, dar daca nu aveti la indemana, se poate folosi si iaurt, sau chiar si kefir.
2. Dupa ce s-a racit se poate glazura cu ciocolata.
3. Prin unitatea de ‘pahar’ se intelege un pahar de iaurt sau kefir. (200 ml).
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu capsuni
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post