Prajitura cu gem

Prajitura cu gem se face usor si este foarte buna. Aveti nevoie de 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri de miere.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de miere
  • 3 linguri de unt sau ulei
  • un praf de copt
  • sare
  • o lingura de rom
  • un borcan de gem.

Mod de preparare

Pentru prajitura cu gem se amesteca bine, jumatate din compozitie se pune in tava tapetata cu unt si faina cat cuprinde compozitia ( un aluat potrivit ) peste care punem gemul sau dulceata, apoi cealalta jumatate de aluat si dam la copt.


La final, prajitura cu gem se pudreaza cu zahar si se serveste.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui (reteta video)

Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...

Drob de pui (reteta video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide