Prajitura cu gem

Amesteca bine ingredientele si coace compozitia intr-o tava unsa cu untura si tapetata cu faina – sau tapetata cu hartie de copt - , la foc med

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 2 oua
  • putina untura
  • ½ cana gem de prune
  • 1 cana lapte
  • 2 cani faina
  • 1 pachet praf de copt

Mod de preparare

Amesteca bine ingredientele si coace compozitia intr-o tava unsa cu untura si tapetata cu faina – sau tapetata cu hartie de copt - , la foc mediu.
Alte retete recomandate:

Prajitura visine

Prajitura nuca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide