Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi fai
Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi faina cate o lingura, se pune drojdia dizolvata, sarea si fructele zaharisite care au fost macerate in rom, in prealabil. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara cu faina si se toarna compozitia in ea. Se pune in cuptorul fierbinte, la foc mic si se lasa la copt aproximativ 40 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Chec pufos
Tiramisu
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos