Prajitura cu fructe (prune)

Se freaca margarina cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se freaca bine dupa fiecare. Apoi se pune laptele, praful de copt, zaharul vanilat si fa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • o cana zahar
  • 300 / 350 gr faina
  • un praf de copt
  • o cana de lapte
  • zahar vanilinat
  • 500 gr fructe

Mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se freaca bine dupa fiecare. Apoi se pune laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina. La sfarsit se adauga cele 3 albusuri batute spuma. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Peste compozitie se pun fructele rupte in jumatate si cu partea dinspre samburi in sus. Se coace si cand este rece se da cu zahar pudra din abundenta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide