Cutorul se incinge la 180. Albusurile se bat spuma tare , se adauga zaharul, se bate in continuare bine, se adauga galbenusurile pe rand, uleiul , fa
Cutorul se incinge la 180.
Albusurile se bat spuma tare , se adauga zaharul, se bate in continuare bine, se adauga galbenusurile pe rand, uleiul , faina si la final praful de copt stins cu otet (lamaie) si 1/2 lingurita esenta vanilie - optional.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetat cu faina, sau cu hartie de copt.
Pe deasupra se pun fructele ( caise, sau prune sau rabarbar, visine din compot merg de asemenea ) fiecare cat are - nu spatiu sau fara intre bucatele de fructe .
Se poate pudra sau nu cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu fructe propusa de Nasha pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post