Prajitura cu fructe

Se bat cele 5 oua intregi se adauga zaharul apoi cele 5 linguri de ulei pe rand la sfarsit se adauga faina praful de copt stins, zaharul vanilat si co

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 gr. zahar
  • 5 linguri
  • 250 gr. faina
  • 1 plic praf de copt stins cu suc de lamaie
  • 1 pl
  • ic zahar vanilat
  • coaja de lamaie. Fructe naturale sau din borcan

Mod de preparare

Se bat cele 5 oua intregi se adauga zaharul apoi cele 5 linguri de ulei pe rand la sfarsit se adauga faina praful de copt stins, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se pune in tava unsa si infainata deasupra se aseaza fructele proaspete sau din compot scurse de suc. Se coace 25 minute.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide