Prajitura cu fructe

Se amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si se amesteca bine. Intr-o t

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 linguri de ulei
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • fructe din compot: visine
  • caise
  • piersici
  • prune
  • zahar vanilat
  • zahar pudra
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna compozitia si se asaza fructele din compot deasupra. Se coace totul la foc mic, in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce e gata, se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar si se taie cuburi.
Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Cornulete cu rahat

Ciocolata de casa

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide