Se tin stafidele in rom timp de o ora. Se pune laptele Ia fiert impreuna cu zaharul. Se adauga faina treptat si se amesteca in continuu, sa nu se form
Se tin stafidele in rom timp de o ora. Se pune laptele Ia fiert impreuna cu zaharul. Se adauga faina treptat si se amesteca in continuu, sa nu se formeze cocoloase. Se lasa la foc mic, sa fiarba, pana cand compozitia incepe sa se ingroase. Se mai tine cateva minute, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga zaharul vanilat, zeama de portocale si romul in care au fost tinute stafidele. Se maruntesc fructele confiate, se taie o jumatate de banana, doua rondele de ananas si un kiwi in bucatele si se adauga la crema, impreuna cu stafidele si 50 g zmeura. Se inmoaie piscoturile pe jumatate in lichior de cocos si se asaza pe fundul si pe peretii unui bol. Se toarna crema si se da cateva ore la rece. In momentul servirii, se scoate prajitura cu grija din bol si se asaza pe un platou. Partea de sus a prajiturii se acopera cu frisca st se orneaza cu restul de fructe taiate in cubulete.
Partea de sus a prajiturii se acopera cu frisca si se orneaza cu restul de fructe taiate in cubulete.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura caise
Prajitura cu visine
Prajitura cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post