Prajitura cu fanta si fructe

Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina + praful de copt. Compozitia obtinuta se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1ceasca de cafea cu zahar (250 g)
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 ceasca fanta sau apa minerala (150 ml)
  • 1 ceasca ulei (150 ml)
  • 3 cesti faina (400 g)
  • 1 plic praf de copt
  • fructe la alegere

Mod de preparare

Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina + praful de copt. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si pudrata cu faina sau pregatita cu hartie de copt si se aranjeaza desupra fructele. Eu am pus prune. Se coace la foc potrivit 45-50 minute. Se incearca cu scobitoarea. Se lasa sa se racesca. Se pudreaza cu zahar si se taie felii.
Aici vedeti pregatirea prajiturii pas cu pas: http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8284

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide