Prajitura cu Fanta

Blatul: galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Apoi se pune zaharul, cacaoa, praful de copt, uleiul si faina. Se amesteca apoi cu albusurile batu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 100 ml.ulei
  • 7 linguri zahar farin
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • crema 1 - 1 kg. brinza dulce
  • 1 pachet unt
  • 8 linguri zahar farin
  • crema 2. - 1 sticla fanta de 0
  • 750 ml.2 plicuri budinca vanillie
  • 8 linguri zahar

Mod de preparare

Blatul: galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Apoi se pune zaharul, cacaoa, praful de copt, uleiul si faina. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul. Cind este gata se scoate din cuptor se se lasa sa se raceasca. Apoi se pune crema care se obtine astfel: se freaca untul cu zaharul, apoi se pune brinza dulce, se amesteca pina se omogenizeaza totul si se pune si esenta de vanilie. Se intinde crema pe toata suprafata blatului. Peste ea se intinde crema 2 care se obtine astfel:

Se pune pe foc Fanta cu cele 8 linguri de zahar. Cind da in fiert se pune budinca de vanilie amestecata cu putina Fanta, sa nu faca cocoloase. Se amesteca incontinuu pina se ingroasa, apoi se lasa sa se raceasca si se intinde peste cealalta crema.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors