Prajitura cu diferite fructe

Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu diferite fructe sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, unt, oua, fructe diverse.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g unt proaspat
  • 2 oua
  • fructe diferite.

Mod de preparare

Se freaca spuma zaharul cu untul, adaugand treptat cate un ou, apoi faina si se amesteca bine. Se pune la copt intr-o forma rotunda de tort, la foc potrivit. Cand continutul din forma se albeste si creste putin, se trage incet la gura cuptorului si se aseaza pe intreaga suprafata a prajiturii fructe (sa nu fie verzi) diferite, chiar si struguri cu samburii scosi (iarna se pot inlocui cu fructe din dulceata). Se pune din nou la copt.


Cand este gata, se pune pe farfurie si se taie la fel ca tortul.
Alte retete recomandate:
Prajitura Padurea Neagra
Prajitura cu crema de vanilie
Prajitura Milch Schnitte

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert clatite pufoase cu ciocolata

Clatite pufoase cu ciocolata sunt clatitele de care nu ma mai satur!  

Desert clatite pufoase cu ciocolata
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide