Prajitura cu crema roz

Pentru prajitura cu crema roz se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, uleiul si esenta. Se adauga apoi faina si praful de copt!

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • o cana zahar
  • 6 linguri ulei
  • praf de copt
  • esenta rom
  • o cana faina
  • 1 plic crema de capsuni
  • jeleuri pentru ornat

Mod de preparare

Pentru prajitura cu crema roz se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, uleiul si esenta. Se adauga apoi faina si praful de copt!

Se pune compozitia in cuptorul preincalzit si se lasa 20-30 minute!

Cand e gata se lasa sa se raceasca, se unge cu crema de capsune si se orneaza cu jeleuri.


Prajitura cu crema roz se serveste rece, dupa ce a fost taiata cubulete.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide