Zaharul se pune la caramelizat, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se leaga siropul. Se lasa apoi la racit. Se adauga oul, amoniacul, uleiul si
Zaharul se pune la caramelizat, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se leaga siropul. Se lasa apoi la racit. Se adauga oul, amoniacul, uleiul si faina cat cuprinde. Se coc patru foi din aceasta compozitie. Cat se coc foile, se prepara crema. Nuca macinata se amesteca bine cu zaharul, smantana si zaharul vanilat. Se lasa la foc mic pana se obtine o crema de consistenta. Cu aceasta crema se umplu foile.
Prajitura se tine la rece pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Ciocolata de casa Prajituri delicioase
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post