Se amesteca faina cu untul, cele 3 galbenusuri, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie si 3 linguri de zahar. Se framanta bine aluatul si se lasa s
Se amesteca faina cu untul, cele 3 galbenusuri, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie si 3 linguri de zahar. Se framanta bine aluatul si se lasa sa se odihneasca pentru cateva minute. intre timp se prepara crema. Se marunteste nuca, se amesteca cu zahar, dupa gust si se adauga 1 lingura de cacao si albusurile batute spuma. Dupa aceea se intinde din aluat o foaie, se taie in patrate, iar in mijloc se asaza crema. Se lipesc colturile patratelor si se pun intr-o tava, iar apoi in cuptorul cald, la copt.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de prajituri:
Tiramisu
Prajitura cu visine
Prajitura cu dovleac
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos