Se adauga zaharul vanilat si zaharul in laptele fiert. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat separat fiecare. Se toarna laptele peste galbenus
Se adauga zaharul vanilat si zaharul in laptele fiert. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat separat fiecare. Se toarna laptele peste galbenusuri, se amesteca bine si se lasa la ingrosat pe foc. Se adauga faina si se lasa la fiert pana cand se ingroasa ca o smantana, dupa care se lasa la racit. Albusurile batute spuma se adauga peste crema si se amesteca pana la omogenizare. Se pregateste apoi aluatul. S epune untura la fiert cu apa. Se adauga faina si se amesteca bine, apoi se incorporeaza pe rand ouale cu putina sare. Se iau cu lingura mici gramajoare si se pun la copt intr-o tava. Prajitura, care va arata ca niste mici gogosele se scoate din cuptor se lasa la racit, iar apoi se taie capacele mici. Se umple cu crema de lapte.
Se servesc cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Prajitura snikers
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post