Prajitura cu crema de lamaie

In crema se adauga sucul de la o lamaie si coaja. Se umplu foile si se intinde glazura.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 2 oua intregi
  • 250 gr margarina
  • 150 gr zahar
  • 3 linguri bicarbonat (se fac 4 foi)
  • Crema: 250 gr unt
  • 3 galbenusuri
  • 250 gr zahar pudra
  • Glazura: o lamaie
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri apa fiarta

Mod de preparare

In crema se adauga sucul de la o lamaie si coaja. Se umplu foile si se intinde glazura.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide