Prajitura cu crema de iaurt de capsuni

Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit. Dupa ce s-a racit crema s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr de piscoturi
  • 500gr lapte
  • 50gr faina
  • 150gr zahar
  • 500gr iaurt de capsuni (sau cirese)
  • sirop de capsuni(sau cirese)

Mod de preparare

Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu iaurtul de capsuni(sau de cirese ).

Separat intr-o tava se unge putin cu crema, dupa care se aseaza piscoturile unul langa altul, se insiropeaza piscoturile cu siropul de capsuni (dar nu foarte tare), dupa care se pune jumatate din crema(mai gros). Peste se aseaza iar un strat de piscoturi, se insiropeaza (putin) deasupara se agauga jumatatea de crema ramasa.
Se lasa in frigider o ora dupa care se serveste

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Bomba de ciocolata cu zmeura si rodie

Probabil ati observat ca folsesc in mod excesiv zmeura. Trebuie sa recunosc ca e ingredientul meu preferat, mai ales ca stiu...

Bomba de ciocolata cu zmeura si rodie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide